top of page
10.jpg

Hendes mellemnavn hentede vi på Cuba, navngivet efter revolutionæren Celia Sanchez søgte vi at give hende styrke og oprør i fødselsgave. Begge dele har Lillelaboranten haft brug for ad flere omgange - da hun mistede sin lillebror og ikke mindst da hun skulle overbevise sit hjerte om, at hun ikke ville komme til at miste sin lillesøster også. Det betyder noget hvilke navne vi giver, ting såvel som mennesker, kælenavne såvel som kaldenavne.

Da Lillelaboranten (der helt ærligt kun er ganske få centimeter fra at vokse sin mama over hovedet og slet ikke er så lille længere) besluttede at lancere sit eget værksted i Laboratoriet, valgte hun sit mellemnavn som titel.

Celia

Celias

Hendes helt eget værksted - hendes helt eget rum. Fordi rum er ligeså vigtige som navne. Fordi rum er noget vi giver til hinanden, noget vi skal lære at tage - og optage.

I Celias leger Lillelaboranten frit. Hendes produkter er unika, opfundet og fremstillet af hende selv. Du finder kun Celias i shoppen hos MagiLaboratoriet. 

Har du brug for at kontakte Celias, kan det ske ved at skrive til magilaboratoriet@outlook.dk - marker emnefeltet med "Celias".

 

Du kan også finde Celias på Instagram under #celiasmagi

11.jpg
bottom of page