MagiLaboratoriet

/ Trine Juhl

Lucienhøj 4

5600 Faaborg

tlf.: 50 94 84 95

CVR-nummer: 38429566

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 MagiLaboratoriet. All Rights Reserved.

Personlige  bestillinger byttes ikke. Små rettelser kan arrangeres. Modtager betaler porto.

Privatlivspolitik jf. persondataloven

 

Personoplysninger: Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside eller mine profiler på sociale medier, kan hjemmesiden eller det sociale medie for eksempel indsamle informationer om dig. Det drejer sig typisk om IP-adresse og geografisk placering og den slags.

I det omfang du selv giver tilladelse til det og selv indtaster informationer behandles desuden: Navn, telefonnummer, emailadresse, betalingsoplysninger og informationer der er nødvendige for udførelsen af den bestilte opgave. Oplysninger af den slags opbevares kun så længe det er nødvendigt.

I forbindelse med visse arbejdsopgaver, især ”Julehilsner fra Nikolaus”, er det nødvendigt at gemme de informationer du giver med henblik på udførelsen af arbejdsopgaven, samt at gemme informationer om hvor mange år, du har været med i Julehilsnerne, idet Julehilsnerne løbende udvikles.

Sikkerhed: Der er truffet både tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Visse data, især kontaktoplysninger, opbevares hos en tredjepart (mail-udbyder, hjemmeside-udbyder eller socialt medium). Disse tredjeparter behandler kun oplysningerne på mine vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Cookies: Jeg er ikke klar over om min hjemmeside benytter cookies, men det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Indsigt og klager: Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig, eller bede om at få rettet eller slettet visse eller alle oplysninger. Henvendelse herom kan ske til magilaboratoriet@outlook.dk. Hvis du vil klage over min håndtering af dine personoplysninger kan du tage kontakt til Datatilsynet.