Søg
  • Trine Juhl

Tina Sakura Bestle


Anderledes end hendes egen yndlingsforfatter, Astrid L, men på ingen måder mindre rammende, skriver Tina Sakura Bestle bøger henvendt til børn, men bøger der i høj grad tilbyder en indsigt ind i barnesind og barneverdener til voksne. Ikke mindst en indsigt i dit eget barns sind, hvis du tør lytte dit barn undervejs i (højt)læsningen. Med min egen mørke barndom sætter jeg uendelig stor pris på det mørke Bestle formår at skrive frem i forståelig børnehøjde, den vemodige glæde barndommen indeholder. Så kort den er (for nogle nærmest ikke-eksisterende) vi må aldrig glemme at værne om den. Og i Julehilsner fra Nikolaus År 2 #24personligebrevefrajulemandentilditbarn dukker "Papirdrengen"s Tussi Tusmørkemager op, venligst udlånt af Tina. Har du ikke læst hende endnu, kan jeg varmt anbefale dig at starte med hendes nyeste udgivelse Bezunk og Egernet.


4 visninger