Jeg har en akademisk baggrund som Bachelor i Litteraturvidenskab med sidefag Historie samt en næsten færdig Kandidat i Litteraturvidenskab (- 3 eksamener og et speciale) fra Syddansk Universitet. Jeg måtte stoppe mine studier da jeg blev fejldiagnosticeret og alvorligt fejlmedicineret over en periode på mere end 8 måneder af N3 på OUH. Efterfølgende startede jeg MagiLaboratoriet, som er min fuldtidsbeskæftigelse, mit magiske hjertebarn og som kombinerer både min akademiske baggrund og mit behov for at skabe meningsfuld tid.

Trine Juhl har været tilknyttet "HAVET - det andet landskab", en ny stor udstilling på Brandts. Arbejdet har bl.a. bestået i at arbejde med kataloget, der ledsager udstillingen. Her har Trine Juhl været tekstforfatter på faglitterære tekster, der ledsagede relevant billedmateriale. Hun har deltaget i sammensætningen af tekster og kunstværker til kataloget, og hun har stået for korrekturlæsning og redigering. Ligeledes har hun stået for al kontakt til forfattere og forlag i forbindelse med billed- og trykrettigheder. Trine Juhl har også arbejdet som tekstforfatter på selve udstillingen. 

Jeg har været meget glad for samarbejdet med Trine Juhl, og mener hun har rigtig gode evner om tekstforfatter og indenfor intensiv videns-søgning.

 

Lene Burkard, Museumsinspektør, Brandts.

Ualmindeligt velskrevet og vedkommende læsning. Vi er meget glade for at måtte bruge denne tekst af Trine Juhl på Kvinde Kend Din Krops hjemmeside.

 

Caroline Due, Kvinde Kend Din Krop redaktionen.

Teksten kan læses her: http://kvindekenddinkrop.dk/?page_id=534