Come up to the lab


- and see what's on the slab!

Forskellen mellem Dr. Frank-N-Furters og mit laboratorium er ikke ret store - vi gemmer os begge i skoven, render helst rundt i ekstravagant undertøj og der bliver muligvis produceret muskulære mænd begge steder. Jeg kan naturligvis ikke røbe for meget om det sidste...

Nåhjo, og så er der magien, der ikke er til at tage fejl af hverken her eller hos Dr. F-N-F.

Velkommen i Laboratoriet!

Kig dig lidt omkring. Her er dukker og tekster og breve fra Nikolaus. Et bæger med glimmer og en dåse med glitter. Her er plads til liv og død og alle de finurlige dage der løber mellem dem. Jeg håber du finder hvad du mangler...

/Laboranten.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean