Magiske gåture


For nylig arrangerede Øhavsmuseet vandring gennem Pipstorn Skov. Her har vi efterhånden boet de sidste 9 år, vi har vandret i skoven næsten på daglig basis og alligevel viste den sig at gemme på magi vi ikke havde opdaget. Forunderligt! Siden vi flyttede hertil, har Pipstorn Skov undergået et par forandringer. Først og fremmest flyttede oktoberstormen for nogle år siden godt og grundigt rundt på træerne. Siden da har Holstenshuus - som vi desuden bor til leje hos - indgået samarbejde med Faaborg Midtfyn kommune og de flotte jættehøje og gravdysser i skoven er nu blotlagt, ligesom der er opsat sheltere, mountainbikebaner (som man kan snige sig langt ind i underskoven på!) og sanselegeplads. Der er naturligvis flere besøgende i skoven nu end for 2 år siden og det skal man som skovbo liiiige vænne sig til - på den anden side er det helt vidunderligt at møde sin skov med nye øjne.

Efter vores tur med Øhavsmuseet blev jeg inspireret til at forsøge at lægge historisk fakta sammen med vores noget mere magiske tilgang til Pipstorn Skov....

/Laboranten.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean