LaboratorieLykke


Lykke er så mange ting, store og små, altomfavnende og helt tyst og fint. Der har været temmelig meget lykke på vores ferie indtil nu: meget sen aften i Tivoli fx, underjordisk magi i Cisternerne, den måde isbjørnen blev helt hvid og blød og bamset under vandet i zoologisk have, morgener med gode venner, den måde min datter falder i søvn på mens jeg sagte læser højt af "Mathilda" om aftenen, mens Nordvest brøler udenfor vinduet...

Nogle gange er lykke et vindue som det de har hos Dessertdragens Værksted - jo, vi kom til at købe ALT for meget kage med hjem (dét er også lykke: urimelige mængder af kage).

/Laboranten.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean