Mors Dag


I dag flyder taknemmeligheden som guld gennem mine blodbaner. Jeg er nogens Mama. Det er det jeg er før jeg er noget andet. Det er min grundessens. At blive mor knakknak en lænke jeg var bundet i af min egen mor. Jeg kan huske den helt utrolige ro, da min førstefødte blev lagt på mit bryst, og jeg kan huske min sidstfødte i mine hænder, da jeg greb ham i en stående fødsel.

Jeg har fået sneglehuse fisket i Faxe Kalkbrud, jeg har fået sensoverbarn og morgengåtur og romsnegle a la Frederiksberg (åh romsnegle a la Frederiksberg - I HEART you!!) og en meget overdådig buket jeg selv har betalt for, da barnet spurgte: Kan man godt give sin mor blomster, selvom hun er med i butikken? Ja! det kan man godt! og så gav jeg også hende en blomst fordi hun er det i hele verden, der gør mig allermest glad. Altid.

/Laboranten.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean