Fars Dag


Det er den måde han klappede i hænderne da jeg fødte Sol, den måde han råbte "nej!" da jeg fødte Ulv, det er de sange han synger, de historier han finder på, det er at han sover på en madras på et barneværelsesgulv i årevis, at han kan forklare Universet i størrelse 3 år og 4 år og 5 år og 6 år. Det er den måde han kender rigtigt fra forkert, for jeg har slåsset med at være kærester med en far når nu fædre er dem der har gjort mig allermest fortræd i mit liv, når nu min erfaring er, at fædre er monstre der kravler ind i barneværelser og flår væggene ned og hjertet ud. Det er alle hans fejl, alle hans fejl og mangler, der ikke er graverende på dén måde, der gør at han er verdens bedste far.

Vi færger rundt i det fynske øhav og fejrer ham.

/Laboranten.Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean