Ærø


For 11 år minus nogle dage siden, blev laboranten viet til hvad der dengang var en fysiker - i dag en astronom. Helt i hemmelighed og i overstrømmende forelskelse. På Ærø, altså. Fordi det føles lidt som om det er der jeg kommer fra, selvom jeg kommer meget langt derfra. I går og i dag har vi tilbragt på yndlingsÆrø, astronom, laborant og den førstefødte, i solskin og heftig regn, dansende i et busskur, på røgeriet og ikke mindst, overhovedet ikke mindst: på Ærø Børnemuseum. Hvilket helt oprigtigt, er en ret genial idé! Hvis du kommer forbi Ærø-øen, må du besøge det - med eller uden børn. Jeg håber vi kan virkeliggøre et samarbejde mellem Børnemuseet og MagiLaboratoriet en dag!

Og så kan jeg ikke lade være at gå og gruble over, om ikke også Pipstorn burde have et børnemuseum...

/Laboranten.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean