Sommersolhverv


I dag strækker lyset sig langt og grådigt ind i natten, holder øje, laver blus. I dag er det sommersolhverv, årets længste dag. Litha cookies fylder Laboratoriet med velduft i dag. Opskriften får du her. Glædelig sommersolhverv - Happy summersolstice - Joyful Litha!

/Laboranten.

Litha Cookies

ca. 4 dl hvedemel

170 g blødt smør

1/2 dl honning

1/2 dl rørsukker

1 tsk timian

1 tsk rosmarin

1 tsk salvie

lidt kardemomme

lidt salt

revet appelsinskræl af 1 økologisk appelsin

2 hyldeblomstskærme

Finhak krydderurterne og kram alle ingredienser sammen til en jævn masse. Stil på køl i minimum 1 time. Kan derefter rulles ud på bordet og laves i nøjagtig den form du ønsker. Bages ved ca. 150 grader normal ovn i 15-20 min.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean