Tandløs?


Det sidste halvandet år er tænderne væltet ud af munden på barnet herhjemme, og ekstravagant magiker, som moderen jo er, har det inspireret til udvikling af både tanddiplomer og breve fra Tandfeen. Begge dele vækker altid storstor glæde, for det er lige overraskende vildt (og lidt ulækkert) hver gang en tand beslutter sig for at forlade mundhulen og give plads til en ny.

Endelig er diplom og breve fra Tandfeen blevet tilgængelige hos MagiLaboratoriet!

Du køber en pdf-fil, som du kan printe fra hver gang der bliver tabt en tand. Der er altså en eengangsudgift ladet med magi! Jeg har valgt at lægge den ud i sort/hvid så du selv kan farvelægge (eller lade være). Det hele er meget nemt at gå til. Bonus er at brevene kan bruges af alle slags alfer og feer ;-)

Ønsker du et personligt brev til dit barn, skaber jeg meget gerne dette - send mig en mail på: magilaboratoriet@outlook.dk.

/Laboranten.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean