En magisk vandring gennem Pipstorn Skov


Planlægger du en tur til Sydfyn eller løber du dagligt rundt i Alléskoven, skulle du tage at komme forbi Pipstorn Skov. Skoven er ejet af Holstenshus Gods og i disse år sker der store forandringer. Blandt andet er det nu muligt at overnatte i shelter i Pipstorn Skov, ligesom der er bålpladser og balancebaner til udfordring af motorikken hos store og små. Pipstorn Skov byder også på rigtig mange fortidsminder. Og så er der veteranjernbanen, der kører lige gennem skoven med tud og vinduesvink og verdens flinkeste togførere.

Pipstorn Skov er omdrejningspunkt for de fleste af vores families magiske fortællinger. Det er her Pulverheksen har sit hus. Det er i Pipstorn Skov man kan være så heldig at finde et skovnissebo. Eller en alfestub. Der er åer til overspring og mountainbikebaner til eventyr. Pipstorn Skov har ...well, det meste.

Selvfølgelig er det muligt at gå en helt regulær tur i skoven. Det er bare at finde snøreskoene frem og komme af sted. Men der findes også en tur rundt, der kræver mere en snøresko. En tur, der kræver åbent hjerte og højt til himlen.

Kom med!

/Laboranten


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean