Sallies septemberfe


Sallies septemberfe forlod Laboratoriet for noget tid siden, men først denne weekend åbnede Sallie sin 1 års gave - og nu kan Sallies septemberfe endelig flagre ind på MagiLaboratoriets blog.

Septemberfeen er custom made med udgangspunkt i Fastelavnsfeerne. Lillelaboranten blev af kunden udpeget til at stå for at sammensætte stofferne, hvilket hun tog meget alvorligt! (og så tjente hun sin allerførste løn, hvilket var enormt tilfredsstillende for barnet, der - på daværende tidspunkt - sparede op til en hund).

Du kan også bestille en custom made dukke fra MagiLaboratoriet. Om du vil tage udgangspunkt i dukker fra Værkstedet, eller en hjemmelavet tegning eller noget helt 3., er op til dig. Alle udfordringer påtages! (well, næsten...)


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean