Efterårssøstre


Åh efteråret vælter ind ad alle vinduer med storm og regnskyl og bagende solskin og rislende bække. Træerne er grønne, men jorden er spættet af bålfarver, og luften har lige akkurat fået bid. Jeg elsker efteråret. Jeg bar Lillelaboranten for syv år siden i et maveskind, der var presset til bristepunktet (utroligt nok slap jeg uden strækmærker). Hvert eneste efterår bliver jeg grebet af den forventningsfulde stemning jeg befandt mig i dengang. Hver morgen spurgte jeg mit ufødte barn: Er det i dag, der er din fødselsdag?

Nu er hun en af de største inspirationer i mit arbejde her i MagiLaboratoriet. Hun har endda fået titlen Lillelaboranten, og har allerede tjent sine første løn.

Mens jeg syede MagiLaboratoriets efterårssøstre, sad hun i vindueskarmen og skrev små eventyr om dem. Det er hende, der har døbt dem: Septembers Blomme og Oktobers Kastanje.

Mens hun sov i går aftes, blev søstrene færdige, og i dag, da hun kom hjem fra skole, gik vi i Pipstorn med Blomme og Kastanje, for at samle kastanjer - og efterårssolskin.

Septembers Blomme og oktobers Kastanje kan du finde i Værkstedet og husk, at vi er mere en klar til at skabe lige nøjagtig den dukke du drømmer om!


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean