Til nye mennesker (og gamle)


Et lille nyt menneske i familien er inspirationen bag MagiLaboratoriets bløde blå hval. Jeg ville sy en bamse, der var god at ligge tæt med og mens jeg udviklede mønsteret, kom jeg på, at hvalen selvfølgelig skal måle nøjagtig ligeså mange centimeter som det menneske den er syet til. Altså da de blev født! Så kan man jo måle hvor meget man vokser. Og når man bliver stor er det helt håndgribeligt hvor lille man engang var.

Tanken er også, at for tidligt fødte kan få en fornemmelse af deres fødselslængde.

Hvis du, ligesom jeg, har et dødt barn, er det også min tanke, at hvalen kan være et dejlig og ikke in your face minde om det barn, vi ikke kan have i vores arme.

Du behøver ikke være splinterny for at få en fødselshval, jeg skal bare bruge din fødselslængde. Se mere i Værkstedet!


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean