Iben Mondrup

October 18, 2017

Da jeg bookstagrammede hendes nyeste bog, ville billedet kun vise sig sidelæns. Da jeg syede hende sammen, kom jeg til at gøre det med vrangen udad. Aldrig sket før i dukkeværkstedet. Men det gav mening. Mondrups tekster er ikke utilgængelige, men de glider heller ikke bare ned. Heldigvis! Nu sidder hun på hylden og kigger på mig med sit tvetydige Mona Lisa ansigt....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#ibenmondrup #kvinderilitteraturen #womeninliterature #dukkemagerensværksted #dukkemager #dukker #dollmakersofinstagram #dollmakersofetsy #dollmaker #dolls #heirloomdolls #magilaboratoriet #feminist #feminisme #feministasfuck #thefutureisfemale

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean