Iben Mondrup


Da jeg bookstagrammede hendes nyeste bog, ville billedet kun vise sig sidelæns. Da jeg syede hende sammen, kom jeg til at gøre det med vrangen udad. Aldrig sket før i dukkeværkstedet. Men det gav mening. Mondrups tekster er ikke utilgængelige, men de glider heller ikke bare ned. Heldigvis! Nu sidder hun på hylden og kigger på mig med sit tvetydige Mona Lisa ansigt....

#ibenmondrup #kvinderilitteraturen #womeninliterature #dukkemagerensværksted #dukkemager #dukker #dollmakersofinstagram #dollmakersofetsy #dollmaker #dolls #heirloomdolls #magilaboratoriet #feminist #feminisme #feministasfuck #thefutureisfemale

#ibenmondrup #kvinderilitteraturen #forfatterdukker #dukker #trinejuhl #magilaboratoriet #feminisme

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean