Maja Elverkilde

October 29, 2017

Jeg elsker Maja Elverkilde. Jeg elsker hende af flere grunde, men mens jeg har syet hende, er det gået op for mig at alle de grunde har samme arne: Mod. Maja er modig. I al hendes sårbare ærlighed, i hendes valg, i hendes virke, som mor, kvinde og menneske. Hendes mod gør mig modigere. Så modig er hun. Og hvis du ikke har læst hendes bøger endnu, kan du få dem fra hendes eget forlag Pote Produktion 🐾

 

 

#womanofthewoods #majaelverkilde #poteproduktion #skovhippie #faktiskerjeglykkelig #kvinderilitteraturen #womeninlitterature #feminist #dukker #dukkemagerensværksted #magilaboratoriet

 

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean