Der findes


Der findes trapezflyvende tvillingeoldemødre, der findes mostre og onkler mistet før tid. Jeg ved et urimeligt antal bedstefædre er rejst videre til verden ved siden af vores, og en helt særlig tydelig mormor skrev næsten sin egen hilsen til sine fire børnebørn. Den tiende december er trimlende tønderund af fem års fødselsdage, og een lille pige skal være storesøster til sommer og det får hun at vide i december! Jeg har navngivet husnisser en masse, og jeg har skrevet til SÅ mange Elliotter og K/Carlaer, men hvert eneste barn jeg har skrevet til står stjerneklart frem med sin helt egen historie. Udgangspunktet er det samme, nuvel, men så snart jeg sætter mig til tasterne, sker det magiske, at barnet træder frem. Jeg håber det er sådan det føles når I læser #julehilsnerfranikolaus derude ✨Sikke en ære det er, at få lov at være en del af jeres jul! Tak, tak, tak, tak. Nu er en lille dåse glemt flyvestøv på vej mod Rødovre og om lidt printer jeg Julehilsner til det barn der satte alt det her igang og som er årsagen til at jeg pakker Julehilsner om natten: min egen magiske syvåring. Glædelig Jul!


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean