Au Revoir!

November 30, 2017

Bibliotekaren sagde “allerede!” da jeg hentede nøglen til udstillingsmontren, og jeg måtte sige, at barnet og jeg har sunget “endelig endelig endelig” hele vejen mens vi cyklede herned i dag. Åh, det blir godt at få #thepossy hjem i #magilaboratoriet igen! Næste stop: #brobybibliotek i januar!

 

 

 

#kvinderilitteraturen #fridakahlo #dukkemagerensværksted #dukker #dukkemager #doll #dolls #heirloomdolls #dollmakersofinstagram #dollmakersonetsy #magi #magic #hekse #druehyld #witches #udstilling #exhibition #womeninlitterature #womeningeneral #feminisme #feministasfuck #thefutureisfemale

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean