Meanwhile på Faaborg Bibliotek

November 23, 2017

Bibliotekarerne på Faaborg Bibliotek skriver på deres facebookside: "To modeller kom forbi. Sanne (til venstre) og Ane ( til højre) er lærere i børnehaveklassen på Vester Skerninge Friskole, og har haft vores udstiller Trine Victoria Juhls datter Sol. Da hun skulle videre op i første, syede Trine to dukker efter Sols portrættegninger af to lærere, hun var glad for. I dag kom modellerne så for at se sig selv som dukker og i fint selskab med alfer og kendte forfatterinder. Ane er ikke så rødhåret mere, og Sanne har fået nye briller. Men de glade smil og rare øjne har de stadigvæk:)"

 

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean