Au Revoir!


Bibliotekaren sagde “allerede!” da jeg hentede nøglen til udstillingsmontren, og jeg måtte sige, at barnet og jeg har sunget “endelig endelig endelig” hele vejen mens vi cyklede herned i dag. Åh, det blir godt at få #thepossy hjem i #magilaboratoriet igen! Næste stop: #brobybibliotek i januar!

#kvinderilitteraturen #fridakahlo #dukkemagerensværksted #dukker #dukkemager #doll #dolls #heirloomdolls #dollmakersofinstagram #dollmakersonetsy #magi #magic #hekse #druehyld #witches #udstilling #exhibition #womeninlitterature #womeningeneral #feminisme #feministasfuck #thefutureisfemale

#dukker #udstilling #faaborgbibliotek #forfatterdukker #kvinderilitteraturen #magi #magilaboratoriet #trinejuhl

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean