Ting, jeg siger


“Jeg er endt med at være MEGET glad for den artikel. I al sin fine naivitet og insisteren” skrev Johanne Mygind til mig i mandags. Jeg tror ikke dem der kender mig i virkeligheden, vil kalde mig “naiv”, men bevidst og ubevidst har jeg skabt et univers, der står i modsætning til min opvækst. I det univers insisterer jeg på det fint naive og det gnistrende magiske. På ikke at vide de ting jeg vidste som barn. Det er at skabe et rum, hvor “de” ikke kan følge efter. Mit eget rum.... Det rum begyndte jeg at formulere da jeg lærte at læse og skrive som seksårig; det rum har altid været tæt forbundet med litteraturen. Mit bagland findes der, når jeg syr #kvinderilitteraturen syr jeg til mit mest fucked up selv, de her skrivende kvinders ord, er den hånd, der griber min, den stemme, der siger: I got your back, sister.

Hele artiklen kan læses i Weekendavisen 15-17. december 2017.

#magilaboratoriet #dukkemagerensværksted #feminisme #litteraturfeminisme #feministasfuck #kvindeligeforfattere #femalewriters #aroomofmyown #herstory #weekendavisen #udafdukkehjemmet #tonimorrison #toveditlevsen #ibenmondrup #sofioksanen #tovejansson #virginiawoolf #shekufeheiberg #majaelverkilde #suzannebrøgger #fairygodmothers

#weekendavisen #johannemygind #forfatterdukker #dukker #kvinderilitteraturen #herstory #faaborgbibliotek

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean