Kvinder i Litteraturen


MagiLaboratoriets kulturfeministiske dukkeserie "Kvinder i Litteraturen" er hele januar 2018 udstillet på Broby Bibliotek - nu med endnu mere litteraturformidling.

Har du det helt rette sted til en udstilling af "Kvinder i Litteraturen", fx et vindue i en boghandel, en montre på et bibliotek eller et kulturcenter, eller et museum med interesse for kvindehistorie og feminisme, så send mig en mail! Jeg skruer meget gerne en kulturformidlingsudstilling sammen der passer til lige nøjagtig dit publikum.

#dukke #dukker #heirloomdolls #dollmaker #dukkemagerensværksted #forfattere #womenwriters #writers #feminisme #formidling #kultur #litteratur #litterature #udstilling #exhibition #virginiawoolf #ibenmondrup #tonimorrison #sofioksanen #tovejansson #majaelverkilde #shekufeheiberg #toveditlevsen #suzannebrøgger #druehyld #magilaboratoriet

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean