Så laver jeg ballade!


Natten før Fastelavnssøndag, mens børnene ligger i deres senge og drømmer om alle de kattekroner de skal vinde, pynter Fastelavnsfeen fastelavnsrisene. Ork, hun elsker ballade, og bliver nemt så ivrig, at hun spilder lidt slikpapir eller flyvestøv mens hun piler gennem huset for at have alting klart til maskefolkene vågner.

Træt af mørk og kold vinter, elsker Fastelavnsfeen farver. Hver eneste Fastelavnsfe fra MagiLaboratoriet er unik, de skifter måske farven på deres vinger, strømper eller kjole, men de klæder sig altid i stærke, smukke farver. Du kan selv være med til at bestemme stof til DIN fastelavnsfe.

Fastelavnsfeen har altid et lillebitte drillesygt fastelavnsbrev med til sit (forhåbentlig) kattekronede barn.

Lige nu er der -50% på alle fastelavnsfeer hos www.magilaboratoriet.com og der er bare 1 måned til Fastelavn

!

#fastelavn #fastelavnsfe #fastelavnermitnavn #ballade #fastelavnsris #kattenaftønden #miskmaskmaskepå #kandugættehvemjeger #magilaboratoriet #magi #årsfejring

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean