Leonora Christina Skov

January 17, 2018

På Litteraturvidenskab var jeg så heldig at blive undervist af Dag Heede, og hr. Heede sagde altid: “min veninde Leonora Christina Skov....”, hvilket er sådan jeg hører hendes navn i dag. Med den kærlighed, der ligger i den formulering. Jeg har ikke læst Leonora Christina Skovs splinternye roman "Den der lever stille" (som er strøget ind som nummer 1 på bestsellerlisterne landet over) - endnu, men jeg har fulgt med i hendes tanker, overvejelser og billeder her på Instagram og det er magisk hvordan det får en til at føle sig forbundet til værker, at følge forfatteren, få lov at kigge ind i skrivehulen, høre om skriveprocessen. Og blandt alt det, få lov at se det/dem/hvor de elsker. Dukken er en hyldest til Leonora Christina Skov, der bruger sig selv, smerte og styrke og erfaring, i sit værk og bliver belønnet for det.

 

Leonora-dukken kan bestilles i Værkstedet.

 

 

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean