Dea Trier Mørch


Dea Trier Mørch er idag givet med kærlighed og omsorg fra een kvinde til en anden, så nu kan jeg endelig vise billeder!

Givers ønske var: en hårrig kusse ❤️ I can do that! Dea-dukken kan derfor klædes af (men hun sys også uden afklædning, hvis du ønsker det!).

Jeg kan huske jeg stødte på Dea Trier Mørchs tekster i en periode, hvor jeg ubevidst var begyndt at bryde med de kvinder, der opdrog mig, og som gjorde mig så meget ondt. Dea Trier Mørch repræsenterede en helt anden type mor, men også menneske, end jeg var vant til. Jeg hamstrede hendes tekster, og fandt hendes bøger brugt. Jeg kan huske, at jeg tænkte, hun måtte have en varm stemme. Hendes tekster føltes som kram. Som at blive vugget i en tryg favn. Jeg var dengang ikke bevidst om, at i samme periode, døde Dea Trier Mørch. Hun er et forbillede, hun er en slags urmoder, der helt stille har indlejret sig i mig. Måske i virkeligheden det alternativ jeg havde brug for at kende, for at kunne bryde med min opvækst.

Dea Trier Mørch kan købes i Værkstedet...


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean