Ulveunger i Laboratoriet


I morgen fylder Ulv 3 år. Vi siger fylder fordi han fortsat fylder i vores liv. Hvert år beder vi venner og familie - vores Flok - om at hjælpe med at fylde dagen med kærlighed. Vi græder også, men mest af alt fejrer vi at han var her. At han er her, på sin egen måde. Vi beder alle vi kender om, at fylde dagen med kærlighed fx ved at gøre dejlige ting for andre. En chokolademad i madpakken. En ekstra godnathistorie. Kage til kollegerne. Brev til bedstemor (hun bliver garanteret glad!). Læste bøger til Læs for Livet. En donation til Landsforeningen for spædbarns død - eller hvad man kan finde på. Vi har lavet en hvid ulv, syet i hånden af det blødeste fleece og fyldt med økotex, som kan købes for 50kr. Pengene går ubeskåret til et godt formål. Der er åbent for bestillinger i Værstedet til og med den 31. Januar 2018 🐺

#ulveunge #stillefødt #menikkestille #mistetetbarn #fødselsdag #godegerninger #randomactsofkindness #sorg

Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean