nummer 10


Det var Leonora Christina Skovs ærlige tanker under skriveprocessen af "Den, der lever stille" der mere end noget fik mig til at sy hende som dukke. Nummer 10 i rækken af "Kvinder i Litteraturen" i MagiLaboratoriets forfatterdukkeserie blev hun.

Leonora beskrev med sin mor sider af min egen mor. Vores opvækst er ikke ens, men jeg genkender delelementer, og de tanker Leonora havde og som hun delte på Instagram, berørte mig. Jeg har aldrig læst hendes bøger før hun sendte mig “Den, der lever stille” (som jeg er vild med!), men hun hørte hjemme i serien af dukker af kvindelige forfattere, og jeg er dybt dybt rørt over, at hun giver lille-Leonora plads i sine interviews.

Forfatterdukkerne er feministisk litteraturformidling, de er håndgribelig her-story, de er et oprør på flere planer. Har du/I lyst til at have dukkerne på udstilling, kan du skrive til mig herinde eller på magilaboratoriet@outlook.dk


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean