Dit eget forårseventyr


Fortællinger vælter ud af ærmerne på magilaboranten i disse dage, og det er nu muligt at købe et personligt eventyr til højtlæsning i klassen! "Et Forårseventyr" er et eventyr om kampen for at overvinde vinteren og lade foråret spire. Eventyret er fuld af magi, modige børn og sammenhold. Det er personligt og derfor indlever børnene sig i fortællingen på en helt ny måde. "Et Forårseventyr" er skrevet til en 1. klasse og egner sig generelt bedst til skolealder fra 0. klasse til og med 4. klasse. Det er velegnet til højtlæsning i flere bider. Du kan se mere om priser og hvilke informationer jeg skal bruge, samt bestille dit eget personlige forårseventyr ovre i Værkstedet...


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean