Det er et jeg, der taler


Jeg er SÅ påvirket af lockouten, helt oprørt og vred og fuuuuuuck! Jeg fortæller mit barns lærere hele tiden, at vi støtter dem 100% og hvis du vil se et knækket menneske, skal du åbne snakken om sidste lock out med en lærer. Mit barns lærere går på arbejde hver dag og er SÅ dygtige, og under det ligger følelsen af at være blevet skammet ud. Det er voldsomt, guys! Og det gør mig så vred, at den her forfatter falder ud af symaskinen lige nu. Lad os trække en grænse hele vejen rundt, lad os stille folk til ansvar, lad os råbe højt for hinanden, lad os kæmpe forenet. Og hvis du ikke helt har fanget vredens styrke i dit bryst endnu, er jeg ret sikker på en læsning af Lone Aburas “Det er et jeg der taler” vil hjælpe den på vej.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean