I <3 Ingeborg

March 31, 2018

Når man udelukkende har to meget gamle sort/hvid billeder at sy efter, er det godt at have en roman i baghånden. Jeg kender denne kvinde, der famler sig frem i verden for så pludselig at finde en hånd at holde fast i. Fra dasset til robåden til kærligheden, man bliver stærkere og modigere af. Åh Ingeborg og Åh! Ingeborg! - jeg håber du har elsket alle de steder og mindst alle de gange Jesper Wung-Sung skriver om. (Et lille tip: hvis du, som jeg, oplever at oplæseren af lydbogen vrænger af Ingeborg, hjælper det betydeligt at skrue om for læsehastigheden).

 

1/1

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean