Udstilling igen

April 4, 2018

Den allerfineste morgen i dag på Haahrs Skole i Svendborg med Christina Wung-Sung, der havde bestilt både udstilling og Ingeborg og San-dukker, og så mange engagerede lærere klar til at gribe kvindelitteraturen med dukkerne som afsæt. Jeg er så glad! Og rørt og Jæhæi-agtig hele vejen igennem skelettet!

 

1/2

Hos de yngste læseheste fyldte jeg en montre med magi. Udover familiedukker og forfatterinder, hengiver dukkemageren sig i høj grad også til elverpiger og påskeharer og alt det man kun kan se, hvis man ser med mere end sine øjne...

 

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean