She saves the day


Jeg ved du kender en kvinde, der dag efter dag er den, der får det hele til at glide, den der giver kyssende og krammende, den der læser historierne og lytter til gråden, ser smilende, samler vasketøjet op (og vasker det, tørrer det, folder det og lægger det på plads). Jeg ved du kender sådan en kvinde, for de findes overalt, med alle etniciteter, fra alle kulturelle baggrunde.

Har du lyst til at ære en kvinde og få hende syet som superhelt hos MagiLaboratoriet, vil jeg i samarbejde med dig og udfra billeder og personbeskrivelse vælge det helt rigtige superhelteoutfit til din dukke. Jeg skriver også gerne en personlig hilsen fra dig til modtageren, hvis du skulle ønske det.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean