Helle Helle


Intet andet end blød hvid karteflor kan bruges til Helle Helles majestætiske hår. Det ankom med posten i går aftes - argh! - akkurat tidsnok til at dukken blev færdig i dag - pyh! - hvor Helle Helle udkommer med sin nye roman "DE".

Fun fact: for tyve tusind år siden så viKender Du Typen med Helle Helle som hovedperson, men inden det blev afsløret, spurgte min mand tøvende “er det dig?” (noget med eneboerlivsstil og opvaskemaskiner).

Flere har opfordret til at føje Helle Helle til MagiLaboratoriets feministiske dukkesamling "Kvinder i Litteraturen" , nu blev det Michaels intense ønske om hans egen Helle Helle, der blev fødselskanalen.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean