sorglæsning

April 14, 2018

Der er ballade i min krop efter den sidste abort, så jeg gør det jeg gør bedst: kravler ind i historierne og lukker døren til verden udenfor. For tiden flyder Elverkilden i mig samtidig med blodet, der løber ud. Jeg vender igen tilbage til den sært trøstesfulde “Tyv” fra Maja Elverkildes "Alt det der er mit" - som igen får mig til at sætte Säkert! på og råbe "dom javlarna ska skjutas" og sådan er det hele een stor cyklus og jeg er taknemmelig for, at der findes kvinder der har ord som gør, at jeg lander blødt selv når jeg falder hårdt.

 

1/1

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean