Hasse, Inga og Vibe


En af de meget fine ting jeg oplever som dukkemager er når der kommer en bestilling på dukker af mennesker, der mangler. Måske er det fordi jeg selv mangler mit yngste menneske, at det betyder så meget. Det er vigtigt for mig, at vi ikke frygter emnet at mangle nogen, at elske dem og bære sorg over dem - så vigtigt, at de mennesker vi hver især mangler også spiller en stor og afgørende rolle i MagiLaboratoriets “Julehilsner fra Nikolaus”, som du kan læse mere om ovre i Værkstedet.

Her ser du i dukkeform tre mennesker, der mangler for Maj. Jeg håber det lykkedes at trække dem ind i dukkeform, så de nu føles ... tilstedeværende er vist det rigtige ord, når de når frem til modtager.

I Laboratoriet bruger jeg næsten udelukkende genbrugsstof og stofrester doneret af søde mennesker. Alle dukker har bare fødder - også forfatterne. Først var det bare fordi jeg ikke kunne sy sko, nu er det blevet et trademark og et “sådan det er”. Der er en vis ydmyghed i det, som jeg ikke kan forklare uden at fare til himmels, ha! Ud fra billeder og beskrivelser tager jeg kunstneriske valg vedrørende farver og udtryk. Jeg lytter alt hvad jeg kan - og forsøger med lidt egenrådighed at fremmane det udtryk jeg læser i billederne. Jeg ved, at familiedukkerne har stor betydning for I, der bestiller dem, og jeg behandler ordrerne med den allerstørste respekt.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean