Gavekort Galore


For nyligt fyldte min svigerinde 60. Hun læser meget og jeg var helt sikker på at hun skulle have en forfatterdukke, men som dagen nærmede sig blev jeg i tvivl om hvilken forfatter der har betydet mest for hende. Jeg endte med at lave et gavekort til hende - og det er jeg glad for i dag, hvor hun har sendt mig en lang mail med de tanker hun har gjort sig. Den mail ville jeg ikke være foruden ❤️ en stak gavekort ligger klar i Laboratoriet til alle I, der gerne vil give en dukke, men kommer i tvivl om hvilken dukke der er den helt rigtige. Eller I, der vil give Julehilsner fra Nikolaus i gave. Eller noget helt tredje, fjerde eller femte. Kun magien sætter grænser, som du ved.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean