Til dem med øjne på fingrene


Der er det sælsomme, at nogle mennesker har øjne udover de to i ansigtet. Nogle mennesker har et øje gemt i hver fingerspids, og er derfor nødt til at stikke hænderne frem og mærke mærke mærke når de kigger. Nogle mennesker har endda et skjult øje på næsens skillevæg og kan være nødt til at holde ting helt op til dette øje for ordentligt at se dem. Sådan et menneske er denne magilaborant, og jeg er svært glad for museets nyeste møbel: en kopi af de hemmelige rum i Riborg Voigts chatol, hvori man fandt hemmelige hemmelige ting fra en stor dansk forfatter #gætenfynbo . Kopichatollet må man pille ved og åbne ud og lade fingerøjnene glide henover. Og hvis man er et af de mennesker, der forstår at beherske sig, kan man også bare nyde Riborgs originale chatol helt uden at røre. #eventyr#øhavsmuseet #faaborg #sydfyn #dukkemagerensåbneværksted #dukkerderligner #kvinderihistorien #kvindehistorie #feminist #komogrør #solenskinneroghaveterblåtogvaffelbagerenindevedsidenaferåben #magilaboratoriet


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean