Det barn, der ikke kan holdes fysisk


Hele sommeren har jeg arbejdet på denne dukke: et barn, der ikke længere er her fysisk. og jeg bliver ved at tøve midt i syningen, for jeg forstår så godt vigtigheden af at det barn indrammes på den helt rigtige måde. Sådan som hun var da hun var i live, sådan som hendes forældre stadig fornemmer hende. Der går tusind tanker gennem mit hoved, minder om mit eget lille barn, der ikke længere er her og hvis liv, efterliv, minde, arv, jeg og vi værner om og skaber og bærer hver eneste dag. Jeg er så beæret over denne opgave - selvom jeg ville ønske, der ingen døde børn fandtes at sy - så jeg tøver, håber, at det jeg mærker i Laboratoriet lige nu, det der sender børnesange gennem mit hoved, er Merle. Hej Merle, hvisker jeg, vil du have muslingeskaller eller striber? Hvisker jeg og venter tålmodigt.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean