Tina Sakura Bestle


Anderledes end hendes egen yndlingsforfatter, Astrid L, men på ingen måder mindre rammende, skriver Tina Sakura Bestle bøger henvendt til børn, men bøger der i høj grad tilbyder en indsigt ind i barnesind og barneverdener til voksne. Ikke mindst en indsigt i dit eget barns sind, hvis du tør lytte dit barn undervejs i (højt)læsningen. Med min egen mørke barndom sætter jeg uendelig stor pris på det mørke Bestle formår at skrive frem i forståelig børnehøjde, den vemodige glæde barndommen indeholder. Så kort den er (for nogle nærmest ikke-eksisterende) vi må aldrig glemme at værne om den. Og i Julehilsner fra Nikolaus År 2 #24personligebrevefrajulemandentilditbarn dukker "Papirdrengen"s Tussi Tusmørkemager op, venligst udlånt af Tina. Har du ikke læst hende endnu, kan jeg varmt anbefale dig at starte med hendes nyeste udgivelse Bezunk og Egernet.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean