Rupi Kaur


Fjerlette fine digte om kvindeliv passer perfekt til søndagstunge lemmer. Letlæselige som digtene unægteligt er, rammer Rupi Kaur livet som pige/ung kvinde/kvinde. Kaur skriver om det fraværende (gode) forhold til kvindekroppen, hun skriver om overgreb og menstruation, om kulturelle clashes og hjertesorg. Og hjertespring. Kaur er poet og illustrator. Kaur står også bag (og i og foran) en billedserie om gennemblødning - en art visuel digt, der udfordrer menstruationstabuet. Hendes debut “Milk and honey” lå på The New York Bestsellerliste i mere end 77 uger. Med sin indisk-canadiske baggrund og sine 26 år er Kaur en af stemmerne fra den nye generation af “Kvinder i Litteraturen”.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean