Video fra ferniseringen


Maja Elverkilde sagde det ikke overraskende noget bedre end jeg gjorde, da vi kampsvedte i flok til ferniseringen for halvanden uge siden. Og jeg, jeg har alle mulige tanker om saloner og kunstfondsstøtte. En detalje ved den mandag aften, som gav så meget mening og gjorde mig så glad!, var: at vi var der som kvinder. Som kunstnere, ja, helt klart. Men vi var også mødt frem som kvinder uden at forsøge at ligne mandlige kunstnere. En bad om et skulderklap for at have sendt sit barn på ferie og frigøre arbejdstid til sig selv, en anden blev afbrudt af et bleskift, børn legede, lo og græd og gik gennem forsamlingen. Også vores børn. Og jeg tror og håber at verden er anderledes end da vi voksede op, men jeg er også overbevist om, at det gør en forskel, at de børn oplever os som kvinder. I alle de forskellige udgaver vi stod der i, sagde vi vores egne ord og vi sagde dem højt mens andre lyttede.

https://www.youtube.com/watch?v=VU0QL21fI1w&feature=share


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean