Læsekredsen fra P1


Jeg fik lov at sammensætte en læsekreds i torsdags og først troede jeg, at jeg skulle lægge stemmer for forfatterne og #velkommentillaborantensindreliv 🤖 men det var mere sådan noget med: hvad ville disse forfattere have at tale om, hvis de kunne mødes gennem tid og rum? Ret meget, tror jeg. Tror også de kunne blive enige om et par ting...

jeg ved ikke om læsekredsen når det endelige klip, for jeg talte i en time og de skulle bruge ti minutter #ohwell , men jeg har netop modtaget besked om, at det gerne skulle kunne høres i morgen tirsdag i Kulturen på P1 🤸🏼‍♀️ jeg er meget spændt (og lidt rædselsslagen for at høre mig selv) og utrolig glad for at det blev så berigende en oplevelse (for jeg overvejede kraftigt at sige, at jeg skulle tisse - og skride (som Sol havde rådet mig til) lige da vi sagde goddag!!).

Der kommer så fine og stærke ting ud af at vende sine tanker og oplevelser med andre, jeg gør det overhovedet ikke nok, og i dag tænker jeg på, at jeg svarede: ja, sådan er hun for mig....selvom....det måske ikke er sådan hun føler sig, så er det det hun giver mig: fred og tro på at jeg er okay som jeg er, fordi jeg ser hende og tænker, hun er meget mere end okay som hun er, da jeg blev spurgt om Louise Amalie Juuls fredfyldte udtryk, og der er det, at vi skal fortælle hinanden, at vi gør en forskel, ellers tror jeg vi går rundt og tror at vi ikke gør.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean