FNs internationale pige dag


Hvilken mere passende fejring af FNs internationale pige dag end at Praktikanten færdiggjorde hende her. Får du nogensinde tilbudt en praktikant vil jeg anbefale dig at takke ja (!!!!). Disse dage har været så utrolig fine og stærke med samtaler og overvejelser og jeg har fået ros som rør mig virkelig dybt. Fra hun ankom i søndags med tanker omkring det at være en ung kvinde i dag, forbilleder og søsterskab, gennem udvikling af design, brodering, syning, stopning, garnkrølning og til det færdige produkt du ser her - og som hun i aften har foræret sin storesøster @rosalinasvane fordi: Rosalina er den, der lærer mig mest om at være kvinde. Sagde hun, og selv stod Praktikanten med sit karseklippede hoved på friskolen igår og svarede på spørgsmål fra en flok 2. Klasses piger, der fik rystet deres grundopfattelser af hvordan piger ser ud og hvordan man er søstre godt igennem. Jeg er en taknemmelig MagiLaborant og en vanvittig stolt onkelfaster.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean