Child Loss Awareness Month


Vores sprog er helt skævt når vi taler om det vi helst ikke vil tale om: døde børn, aborter, terminale sygdomme, ufrivillig barnløshed og så videre. Vi siger “i det mindste ved du at du kan blive gravid” og “hun tabte til kræft” og “du fortjener et barn”. Istedet for at sige “fuck” - hvilket i virkeligheden er det langt de fleste af os tænker når nogen fortæller os om døde børn, aborter, terminale sygdomme, ufrivillig barnløshed og så videre. Det her samfund hvor vi skal være hundrede procent lykkelige hundrede procent af tiden for at være en succes #ingensureminerdetersjovtatværeglad har ødelagt sproget og det ødelagte sprog har frataget os muligheden for at være medfølende og empatiske på en virkelig måde. Vi tror fejlagtigt at vi skal fixe det der er galt med det samme, men jeg ved, at jeg aldrig har haft brug for at blive fixet - jeg har bare brug for at nogen vil lytte. Jeg har en helt fantastisk Flok omkring mig, der har lyttet fra dag et og stadig lytter i dag, uden at sætte rammer og restriktioner for deres ører. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden mennesker, der turde skrive “tillykke” da Ulv blev født, som forstår at stå overfor mig når jeg græder, som tør spørge, tør skrive “i dag føltes Ulv så nær”. Det er det der har givet mig friheden til at skabe noget så magisk som Laboratoriet ud af blandt andet min søns minde. Jeg mærker ham hver dag. Han var stillefødt men han er ikke stille.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean