Julen kommer tidligere og tidligere...


Jeg ved godt vi kun er nået til efterårsferien og det allerførste brok over at julen kommer for tidligt, men i Laboratoriet har julen allerede varet længe. Her skrives personlige julebreve, poser til rensdyrfoder stemples med rensdyrfoderrimet, flyvestøv hældes på flasker, bjælder får snore - og den anden dag ankom en lille og af udseende ubetydelig pakke indholdene 500 stjernekastere.

Julehilsner fra Nikolaus er en julekalender af 24 personlige breve fra Julemanden til dit barn. Julehilsnerne er eventyr, mytologi, historie og folklore. Det er en historie om julens magi. Rensdyr, nisser og pebernødder.

Julehilsner fra Nikolaus fortsætter med nye julehilsner hvert år, men alle starter på År 1.

Modtog du Julehilsner sidste år er du enten År 2 eller 3 denne december.

Julehilsnerne er et stort fælleseventyr og en personlig historie til dit barn. Det tager lidt tid og derfor er jeg for længst igang.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean