They see me Rowling, Rowling, Rowling


Vi skrev ingen virksomhedsplaner, Praktikanten og jeg, den uge hun var her. Men vi googlede flybilletter til London og drømte om at løbe hovedkulds ind i muren på Kings Cross 9 3/4 , og jeg fortalte om dengang jeg besøgte katedralen hvor de første film er filmet og hvis filmning forstyrrede min pennevenindes skolevej, og vi snakkede om hvordan lyden, du ved: Lyden, startmelodien på filmene, føles i brystet. Fordi J.K.Rowlings bøger har spillet en enormt stor rolle over 3 generationer herhjemme, fra mig over Praktikanten og til Lillelaboranten, og det er...well...magisk, for nu at sige det mildt. Det er magisk at drømme. Det er magisk at turde, og det er magisk at insistere på det. Og det er overraskende nemt at skelne imellem Drømmere og Dem, Der Har Glemt Hvordan når først du får fanget Drømmeriet. Jeg syede Rowling med ærefrygt og 3 generationers kærlighed mens Praktikanten sang “Rowling Rowling Rowling”, og dukkens silkekrave er et lille stykke stof fra Praktikantens konfirmationskjole. Til sidst sendte vi hende til en anden Drømmer, et Potterhoved, en læsehest til hendes 15 årsdag som var lige for 2 dage siden. Tillykke Iris! Bliv ved med at læse - bliv ved med at drømme. Det ville Rowling også sige.


Ord fra Opfinderen
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean