Magiske Julehilsner for Voksne

November 1, 2018

“Magiske Julehilsner for voksne, unge, og de helt utroligt gamle” er en personlig julekalender tilsat den særlige magi fra Laboratoriet. En julekalender der midt i decembers stress og jag stopper tiden og minder os om al den magi rundt om os som vi voksne så let kommer til at overse. Som Nikolaus skriver i Julehilsner fra Nikolaus , må vi være et lys for hinanden i mørket.

 

Magiske Julehilsner for Voksne er digte, tekstbider, skovmagi, chokolade (selvfølgelig!), blomsterfrø, billeder og minder fra afsenderen. Med informationer fra dig skaber jeg magi til din modtager, som hver dag i december vil bære en stjernekaster i sit bryst fordi de ved, at de er nogen for dig ❤️ vil du sende “Magiske Julehilsner for voksne, unge, og de helt utroligt gamle” til en du holder særligt af kan de bestilles i Værkstedet.

 

1/1

 

 

Please reload

Ord fra Opfinderen

May 12, 2019

May 6, 2019

May 6, 2019

April 29, 2019

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean